/

Weckpot: Action + andere beste goedkope weckpotten

Heb jij het plan om je eigen jam of compote te maken of etenswaren op te slaan? Dan heb jij zeker wat aan de beste goedkope weckpotten, of inmaakpot. Hieronder vind je een artikel over weckpotten met daarin een lijst van de beste goedkope weckpotten.

Deze lijst bevat allemaal verschillende soorten en maten en heeft elk dus zijn eigen specificaties. Verder trappen we lijst af met weckpotten van de geliefde winkel: de Action. Ben jij benieuwd naar de goedkope opties? Kijk dan snel verder en ontdek!

De beste goedkope weckpotten bij de Action

Om te beginnen kijken we dus naar enkele exemplaren van weckpotten bij de Action. Dit doen we omdat Action op zichzelf al erg voordelig is en voorziet in uitstekende kwaliteit. Verderop kijken we naar andere merken of winkels.

Inmaakpot – 1 liter

https://www.action.com/nl-nl/p/weckpot-/

De eerste weckpot of inmaakpot is er een van een liter. Een liter is vaak een gangbare verhouding waarmee je veel kunt opslaan of wecken. Het is een ideaal formaat en hoeft ook niet te veel geld te kosten.

Deze inmaakpot kost namelijk maar €2,99 en voert zijn functie naar behoren uit. Samen met het feit dat het dus een gangbare maat heeft, maakt dit deze weckpot tot een goede goedkope weckpot.

Voorraadpot – 250 milliliter

https://www.action.com/nl-nl/p/voorraadpot18/

Ben je nu van plan om met kleine proporties te gaan werken of veel verschillende dingen wilt gaan wecken? Dan is de Voorraadpot – 250 milliliter een ideale weckpot voor zowel het opslaan van kleine porties als het wecken van kleine porties.

Bovendien kun je deze weckpotten in elke voorraad- of keukenkast kwijt en hoef je daar dus geen zorgen over te maken. Verder sluit de pot goed af en kun je ervan uitgaan dat de weckpot zijn werk doet.

Dit alles kun je al in huis halen voor slechts €0,69, zo zou je ook van deze ideale goedkope weckpot meerdere stuks in huis kunnen halen.

Inmaakpot – 5 liter

Ook voor het opslaan of wecken van grote hoeveelheden zijn er genoeg goede goedkope weckpotten beschikbaar. Zo ook deze Inmaakpot – 5 liter van de Action. Met deze pot ben je namelijk verzekert van genoeg ruimte en kun je ervan alles in opslaan.

Het enige nadeel is dat je deze grote pot ook daadwerkelijk ergens kwijt moet kunnen. Je moet er dus wel rekening mee houden dat het bedoelt is voor 5 liter. Mocht je nu bijvoorbeeld 2 liter aan inhoud hebben, koop in dat geval dan twee 1 liter inmaakpotten.

Dit neemt namelijk minder ruimte in beslag en is wat makkelijker om te gebruiken. Is dat nu niet het geval en heb je de 5 liter hard nodig, dan is deze inmaakpot geschikt voor jou!

Voorraadpot – 1 liter

Naast de eerdergenoemde Inmaakpot van 1 liter is er ook deze Voorraadpot – 1 liter beschikbaar bij de Action. Ook deze pot functioneert uitstekend als weckpot en behoort tot de beste goedkope weckpotten.

Bovendien heeft het een leuk ontwerp en kun je er dus van alles in kwijt. In vergelijking met de eerdergenoemde pot is deze pot net wat breder en kan dus verschillen in opslag.

Ook voor deze weckpot is dezelfde prijs gerekend van €2,99. Dit maakt het mede verantwoordelijk voor het feit dat de Voorraadpot – 1 liter terug te vinden is in de lijst van beste goedkope weckpotten.

Meer van de beste goedkope weckpotten!

Nu we hebben gekeken naar enkele weckpotten van de Action, is het tijd om op grotere schaal te kijken. In dit geval nemen we alle inmaakpotten die er te vinden zijn op de markt. Hiervan nemen we alleen de beste goedkope weckpotten en die staan hieronder aangegeven.

WECK-Tulpglas – 580 ml

https://www.glazen-en-potten.nl/weck-tulpglas-580ml-4707.html?gclid=Cj0KCQjw39uYBhCLARIsAD_SzMRaAN6NrB3n9qHiqGlH3Mi6ZuNAJCFpy5py-cdRuiwzXe-dt82s-ncaAtiBEALw_wcB

De WECK-Tulpglas – 580 ml is het ideale formaat voor het wecken van wat dan ook. Of je nu jam wilt maken of bepaalde ingrediënten wilt opslaan, deze weckpot is ideaal. Het voordeel is ook dat je deze voor slechts €1,92 al in huis hebt en zelfs korting krijgt boven de 5 potten.

Daarnaast is het een wat platter ontwerp waardoor bredere dingen in de weckpot kunnen. Zo kun je voor bepaalde dingen beter deze WECK-Tulpglas – 580 ml hebben. Al deze voordelen maken dat deze weckpot op de lijst van beste goedkope weckpotten is gekomen.

WECK-Stortglas – 1 Liter

https://www.glazen-en-potten.nl/weck-stortglas-1000ml-4703.html?gclid=Cj0KCQjw39uYBhCLARIsAD_SzMQv2exT396YFAQfRUCRlSlhSPJqqxCXKi3tFM2GpYjeMkx2BQVUEtEaAlY1EALw_wcB

Opnieuw hebben we ook voor de wat grotere hoeveelheden een weckpot gereed. Deze WECK-Stortglas – 1 Liter is namelijk perfect voor alles onder de 1 liter aan inhoud. Denk bijvoorbeeld aan spaghetti of dranken.

Daarnaast sluit deze pot netjes af en heeft het een erg praktische vorm. Hier komt nog eens bij dat je voor deze weckpot maar €2,44 betaalt hoeft te worden. Om deze reden vind deze weckpot zijn weg in deze lijst van beste goedkope weckpotten.

Weckpot met beugelsluiting en ring – 1 Liter

Net zoals de weckpot van hierboven is deze weckpot ideaal om grotere hoeveelheden in kwijt te kunnen. Niet alleen is het ideaal voor de opslag van bepaalde waren, maar dient het ook als een uitstekende weckpot.

Wel is het een wat compacter formaat en minder slank en lang dan de WECK-Stortglas – 1 Liter. Hierdoor zit er weldegelijk een verschil in soort en kun je voor jezelf bepalen welke het meest geschikt is voor jou.

Gelukkig is ook in dit geval de prijs erg gunstig en hoef je niet de hoofdprijs te betalen. Zo heb je voor €3,95 al een uitstekende weckpot en is daarom zeker een goede goedkope weckpot.

Als het goed is heb jij nu enkele weckpotten kunnen bekijken en misschien zelfs al kunnen bestellen. Hopelijk ben je beter te weten gekomen hoe je de juiste weckpot uitzoekt en heb je deze dus al gevonden. Kijk gerust bij de vele weckpotten als je dat al niet had gedaan en bestel jouw ideale weckpot!