/

Beste solar tuinverlichting van 2023 op een rij

Duurzaamheid is vandaag de dag steeds belangrijker aan het worden. Als het aankomt op een zo hoog mogelijke mate van duurzaamheid is zonne-energie natuurlijk de beste optie om voor te kiezen. Wil je zorgen voor een duurzame vorm van verlichting dan is solar tuinverlichting de beste optie om te kiezen. Aangezien we zien dat lang niet iedereen bekend is met het maken van deze aankoop hebbe we voor jou het belangrijkste op een rijtje gezet. Door het onderstaande even goed door te nemen is het echt niet meer zo lastig om uit te komen bij de juiste solar verlichting voor in de tuin.

De beste 6 solar tuinverlichting lampen van dit moment

Gadgy Solar Maan Lamp met grondspies

Als het aankomt op het bestellen van solar tuinverlichting is dit echt de beste optie die je maar kunt kiezen. Zoals je wel op de foto kunt zien is deze verlichting voorzien van een prachtig ontwerp. Door dit unieke ontwerp ben je voorzien van lampen die jouw tuin echt een stuk gezelliger kan maken. De lampen zijn voorzien van een sterke behuizing waardoor je niet bang hoeft te zijn voor schade op de lange termijn. Daar komt ook nog eens bij dat deze lampen zijn aan te merken als IP45 spatwaterdicht. Dit houdt ook wel in dat de lampen tegen een aardige regenbui kunnen. Door de grote accu ben je voor ruim 8 uur lang voorzien van licht wanneer ze volledig zijn opgeladen. Als we de reviews van voorgaande klanten mogen geloven dan is dit echt de beste lampen set die je op dit moment maar kunt vinden voor bij jou in de tuin. Hieronder de voordelen even op een rijtje:

 • Door de bijzondere uitstraling wordt je tuin ontzettend gezellig
 • Deze solar tuinverlichting is voorzien van een warm soort licht

Mondio Tuinverlichting op Zonne-energie

Het is natuurlijk mogelijk dat je op zoek bent naar solar tuinverlichting die je in de boom kunt hangen. Als dit klopt dan is het verstandig om te kiezen voor deze lampen. Dit is een speciale reeks met lampjes die je in de boom ij jou in huis kunt halen. In de hele set zitten er ruim 50 kleine lampjes. Al de lampjes zijn voorzien van de laatste LED techniek. Dit brengt met zich mee dat ze voor een lange tijd zullen branden en dat ze maar weinig energie kosten. Over de energie hoef je je sowieso geen zorgen meer te maken. Deze solar tuinverlichting is namelijk voorzien van krachtige panelen die binnen no time in staat zijn om de accu vol te krijgen. Met een volle accu weet je dan ook zeker dat je voor een lange tijd vooruit kunt in de tuin. De kabel is ruim 7 meter lang. Mocht je een tuinhuisje hebben wat je graag een keer wilt versieren dan kan dit met deze solar tuinverlichting zeker.

 • De solar tuinverlichting zijn makkelijk op te hangen
 • Door de goede zonnepanelen is de accu snel vol

Landelijke Tuin Lantaarn met LED Kaars Solar

Het is natuurlijk mogelijk dat je wel graag solar tuinverlichting aan wilt schaffen, maar dat je niet zoveel zin hebt om ook gelijk een hoop geld neer te leggen. In dit geval raden wij je aan om voor deze solar tuinverlichting te kiezen. De solar tuinverlichting die je op deze pagina ziet staan is namelijk simpel te herkennen aan de hoge prijs kwaliteit verhouding. Door deze uitstekende kwaliteit voor een lage prijs kan je ook met een laag budget aan mooie lampen komen. Hou natuurlijk wel rekening met het feit dat deze lampen niet zo goed zijn als de bekendere modellen of merken. Toch is het erg goede solar tuinverlichting die je in staat stelt om je tuin eenvoudig te verlichten. Het is bij deze optie ook nog eens mogelijk om te kiezen voor meerdere maten. Kies eenvoudig voor de maat die het beste past bij wat je al die tijd al zocht en tover jouw tuin om tot een echt gezellig plekje.

 • Deze solar tuinverlichting is erg voordelig om aan te schaffen
 • Je kunt kiezen uit verschillende maten bij je aankoop

Auronic Solar 97 Led’s 

Dit zijn ideale lampen op zonne-energie die ook nog eens in een set van twee lampen komen. Deze lampen krijgen een energielabel-A. Dat is niet gek. Want ze werken volledig op zonne-energie en kunnen tot wel 25 jaar lang zonder zorgen meegaan. Per lamp zitten er 97 led’s op. Dat zorgt ervoor dat je extreem goed verlicht wordt. Wanneer je slecht zicht om het huis hebt, maar geen kabel kan aanleggen, of dit gewoon weg niet wil doen. Dan is dit een perfect product om aan te schaffen. 

De verlichtingshoek is rond de 120 graden. Hij heeft dus een wijde blik die hij verlicht. De verlichting gaat aan wanneer er iemand langsloopt. De Auronic Solar 97 Led’s is dus voorzien van een bewegingssensor. Hierdoor kan jij met een gerust hart gaan slapen. Want er zal geen inbreker zijn die bij jou durft in te breken. 

 • Deze tuinverlichting heeft een timer en een bewegingssensor
 • Hij is voorzien van maar liefst 97 verschillende led’s  

Gadgy Solar Lantaarn met Led Kaars

Deze gadgy solar lantaarn is ook erg leuk om in huis te hebben. Met deze solar tuinverlichting ben je namelijk voorzien van een authentieke uitstraling. Wat deze lampen zo bijzonder maakt is het feit dat ze lijken op een set kaarsen. Door deze bijzondere uitstraling kan je jouw tuin echt een stuk gezelliger maken. Doordat de lampen zijn voorzien van een sensor weet je zeker dat ze niet onnodig branden. Ze gaan alleen aan als het daadwerkelijk donker is. Daar komt ook nog eens bij dat deze lampen bestand zijn tot wel IP65 waterdichtheid. Dit houdt in dat het zelfs tijdens wat slechter mogelijk is om over een mooie set te beschikken. je kunt de lampen overigens ook uitzetten. Mocht je bijvoorbeeld van plan zijn om op vakantie te gaan dan staan de lampen niet zonder reden aan. Dit brengt met zich mee dat je zo lang mogelijk van je aanwinst kunt genieten in de tuin. Een leuke uitstraling en dat voor niet al te veel geld, wat wil je nog meer hebben bij het kopen van solar tuinverlichting?

 • Het lijkt net alsof je mooie kaarsen in de tuin hebt staan
 • Je krijgt gelijk twee stuks bij het maken van je aankoop

Homèlle Solar Tuinfakkels

Als je op zoek bent naar solar tuinverlichting en je het niet erg vindt om hier wat meer geld voor neer te leggen dan hoef je niet meer verder te zoeken. Deze Homèlle Solar Tuinfakkels tuinverlichting is namelijk dé keuze die je zou moeten bestellen. De lampen zijn voorzien van A++ keurmerk. Ondanks het feit dat het ook hier om een solar lamp gaat, zorgt dit ervoor dat de accu voor een lange tijd de lampen van stroom kan voorzien. Het leuke aan de lampen is dat ze voorzien zijn van een zogeheten vlam effect. Met dit leuke effect lijkt het net alsof je fakkels in de tuin hebt staan. De prettige poot met spitse punt maakt het een stuk eenvoudiger om de solar tuinverlichting een mooi plekje te geven in de tuin. Als je zelf wilt lezen hoe goed deze lampen zijn dan is het handig om even rustig de reviews door te nemen. Hier kan je echt alles vinden over deze bijzondere aanwinst.

 • Deze solar tuinverlichting zijn voorzien van de beste materialen
 • Je krijgt gelijk 6 stuks als je een aankoop doet bij Bol

Beste koop tips: waar moet je op letten bij het aanschaffen van solar tuinverlichting

Mocht je op zoek zijn naar solar tuinverlichting dan wil je zeker weten dat je een goede kwaliteit in huis zult halen. Het is namelijk wel de bedoeling dat je voor een lange tijd vooruit kunt met je aankoop. Maar waar moet je dan op letten vraag je af? Hieronder hebben we het wat simpeler voor je gemaakt door de belangrijkste tips en tricks op een rijtje te zetten. Door hier op te letten zal ook jij in staat zijn om solar tuinverlichting te kopen.

 • Kies altijd voor LED – de eerste tip die wij je mee kunnen geven is om altijd te kiezen voor de LED lampen. De reden hiervoor is simpel: deze soort solar tuinverlichting is namelijk echt een stuk duurzamer dan bijvoorbeeld gloeilampen. Deze lampen zijn in veel gevallen voorzien van een batterij die de stroom opslaat. Oplaadbare batterijen slaan de energie op, zodat ze ’s nachts werken als dat nodig is. LED lampen verbruiken weinig stroom en gaan tot wel tien keer langer mee dan gloeilampen. Dit maakt dit type lamp dan ook echt de beste optie om te kiezen voor in de tuin. Zelfs bij de solar tuinverlichting op basis van LED-technologie is het mogelijk om te kiezen voor verschillende soorten kleuren of tinten.
 • Ga voor een goed merk – hoewel het verleidelijk is om gewoon een van de goedkopere soorten lampen aan te schaffen is dit niet iets wat wij je aan zouden raden. Het is namelijk zo dat in veel gevallen goedkoop ook gelijk duurkoop is. Door te kiezen voor een goed merk als het gaat om solar tuinverlichting weet je zeker dat je een hoge kwaliteit in huis weet te halen. Zo zijn de lampen van bijvoorbeeld Philips aanzienlijk beter dan een of ander Chinees merk. Alle soort lampen die wij in dit artikel hebben laten zien voldoen uiteraard aan alle eisen die er zijn.
 • Sta stil bij het design – we overdrijven niet wanneer we zeggen dat solar tuinverlichting echt in alle soorten en maten te vinden is. Door deze hoge mate van verscheidenheid aan stijlen zal ook jij in staat zijn om solar tuinverlichting te kiezen wat echt past bij de rest van je tuin. Als je bijvoorbeeld een minimalistische tuin hebt dan is het mooi om te kiezen voor de wat strakke lampen. Heb je juist een authentieke tuin dan zijn er genoeg lampen te vinden die bijvoorbeeld voorzien zijn van leuke versieringen. Het is een goed idee om de verlichting in de tuin altijd bij de rest van de tuinstijl aan te laten sluiten, alleen zo zorg je voor een mooi geheel.
 • Lees de reviews – als laatste hebben wij als tip om altijd de reviews van voorgaande klanten door te lezen. Door je namelijk in te lezen ben je in staat om op een eenvoudige manier meer inzicht te krijgen in de kwaliteit die je kunt verwachten van je aankoop. Belangrijk is om altijd naar de reviews te kijken die op onafhankelijke websites zijn geplaatst. Dit is namelijk de enige wijze waarop je zeker weet dat de reviews ook echt aansluiten bij de realiteit. Lees goed wat mensen zeggen over zowel de uitstraling als de kwaliteit van de lampen die je op het oog hebt.

Zolang je op de bovenstaande dingen let is het echt niet zo moeilijk om uit te komen bij de juiste solar tuinverlichting voor bij jou in de tuin. Heb je niet zoveel zin om te zoeken dan is het natuurlijk net zo makkelijk om gewoon te kiezen voor één van de opties die we in dit artikel hebben genoemd. Mocht je overigens op zoek zijn naar meer verlichting dan heb je geluk. Hier op de site kun je namelijk genoeg andere artikelen vinden die je alles laten zien over het kopen van de beste verlichting voor in huis.

Wat is solar tuinverlichting en welke soorten heb je?

Het is van belang om even kort in te gaan op de vraag wat solar tuinverlichting eigenlijk is. Zoals je wel aan de naam kunt zien is solar tuinverlichting te herkennen aan het feit dat dit werkt aan de hand van de energie van de zon. Deze duurzame vorm van verlichting maakt het mogelijk om zonder alle kabels je tuin alsnog van voldoende verlichting te voorzien. Hierdoor oogt je tuin gelijk een stuk netter. Met de solar tuinverlichting ben je in veel gevallen voorzien van lampen die goed werken tijdens de warme maanden. Tijdens de koude wintermaanden kunnen ze het toch net even wat minder goed doen.

Als het aankomt op het kopen van solar tuinverlichting is het mogelijk om voor talloze opties te kiezen. Door deze hoge mate van verscheidenheid kan je binnen no time uitkomen bij de lampen die precies passen bij wat je al die tijd al voor ogen had. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor lampen die aangaan als je er langsloopt. Echter, het is ook mogelijk om te gaan voor de solar tuinverlichting die juist aangaat als het buiten donker wordt.

Dé beste solar tuinverlichting kopen Ook jij bent in staat om dankzij onze site eenvoudig de beste solar tuinverlichting te kopen. Door de beste solar tuinverlichting weet je zeker dat je jouw tuin tenminste wel goed kunt verlichten. Neem na dit artikel ook zeker een kijkje bij de andere artikelen die er hier op de site te vinden zijn!