/

Opblaasbare Jacuzzi: De beste opblaasbare jacuzzi’s van 2023 op een rij

Jij bent van plan om een opblaasbare jacuzzi te kopen? Dan ben je aan het juiste adres. Hier vind jij de 6 beste opblaasbare jacuzzi’s van dit moment. 

Wat zou het heerlijk zijn om een jacuzzi in je achtertuin te hebben. Wanneer je even zit hebt in een lekkere duik of even heerlijk wil ontspannen zet jij gewoon de jacuzzi aan. Omdat dit voor veel mensen een droom is zijn er inmiddels opblaasbare jacuzzi’s ontwikkeld. Deze zijn heel gemakkelijk op te zetten en daarom maken steeds meer mensen er gebruik van. Maar er zijn natuurlijk ook veel vragen zoals: ‘hoeveel water kost het nu eigenlijk?’ ‘Hoe hou ik de jacuzzi het beste schoon?’ ‘En wat kost het precies aan stroomkosten?’ Dit soort vragen worden ook in dit artikel beantwoord. Maar eerst gaan we het natuurlijk hebben over de beste jacuzzi’s van dit moment. 

De 6 beste opblaasbare jacuzzi’s

Wil jij een lichte jacuzzi? Hoe groot moet je jacuzzi zijn? Hoe duur is een opblaasbare jacuzzi? Hieronder vind jij de 6 beste jacuzzi’s maar de maten en prijzen zullen flink verschillen per jacuzzi. Bekijk dus goed welke bij jou past. Onze beste hoeft niet jouw eerste keus te zijn. 

Bestway Lay-Z-Spa Havana opblaasbare jacuzzi

Eigenlijk komt deze in alle pijlen en websites als beste uit de test. Dit heeft veel te maken met het formaat, maar vooral met de goede bubbel. Maar voor we daar over beginnen moet jij jezelf eens voorstellen dat je tijdens een koude winter lekker in een warme jacuzzi in de tuin kan springen. Daar zou toch iedereen intens van kunnen genieten. Met deze van Bestway kan het zeker weten. Dit heeft dus te maken met de bubbels. Hij heeft in totaal 81 verschillende jets en je kan hem snel verwarmen naar 40 graden. 

Om het gemak nog verder te vergroten kan je de opblaasbare jacuzzi aanzetten met een afstandsbediening. Daarmee kan je de lichten in de jacuzzi aanzetten, maar ook de temperatuur bepalen. Is bijvoorbeeld de temperatuur goed dan kan je de kosten verlagen door het verwarmen uit te doen. Misschien ga jij de komende week helemaal niet meer in de opblaasbare jacuzzi. Dan zal je het die avond niet meer merken, maar zeker wel in de energierekening. Hij is gemaakt van sterk materiaal en zal niet zomaar stuk gaan. In totaal is hij voor 2 tot 4 personen afhankelijk van hun knus je erin wil gaan zitten. 

Ben je benieuwd naar de Bestway Lay-Z-Spa Havana opblaasbare jacuzzi? Kijk dan hier

Intex Bubble Massage opblaasbare jacuzzi

Misschien ken je dit merk wel en ben je eigenlijk gelijk al een beetje verkocht. Dit merk maakt allerlei opblaasmaterialen, van zwembanden tot luchtbedden en nu dus ook opblaasbare jacuzzi’s. Dit is één van de duurdere in deze lijst, maar dat heeft een goede reden. Hij is namelijk van een goede kwaliteit en is niet kapot te krijgen. Daarnaast is de vormgeving van deze opblaasbare jacuzzi zeer strak en daarmee kan je hem gewoon in je huis zetten en het hele jaar laten staan als je zou willen. 

Wat ook fijn is aan deze opblaasbare jacuzzi, je kan het water verwarmen binnen de kortste keren. De ingebouwde verwarming verwarmt het water al tot 30 graden binnen twee uur. Vooral kost het even voordat hij tot een maximum van 40 graden is verwarmd. Ook is deze opblaasbare jacuzzi zeer krachtig en krijg je daarmee waar voor je geld. Ben je benieuwd hoe je hem moet bedienen? Dit doe je gewoon via een handig en gemakkelijk bedienbaar display die aan de zijkant van de opblaasbare jacuzzi zit. 

Ben je benieuwd naar de Intex Bubble Massage opblaasbare jacuzzi? Kijk dan hier

Lay-Z Spa Jacuzzi Tahiti opblaasbare jacuzzi

Dit is de tweede opblaasbare jacuzzi van Lay-Z spa in deze lijst. Maar ook dit is zeker een aanraden wanneer jij opzoek bent naar een goede en stabiele jacuzzi met een lange levensduur. Minder dan vijfhonderd euro betaal je voor deze jacuzzi en dat is veel en veel minder dan anderen in deze lijst, maar ook anderen op het internet verkrijgbaar. Hij is dan ook gemaakt voor maximaal 4 personen, en daarmee een niet hele grote opblaasbare jacuzzi. 

Voor de rest is het een opvallende verschijning. Zo kan je hem prachtig in de tuin zetten zonder dat het je gaat ergeren. In de opblaasbare jacuzzi zit ledverlichting. Hiermee kan je het bad prachtig verlichten. Dit zorgt alleen nog maar voor extra sfeer. Een ander handigheidje aan deze opblaasbare jacuzzi, hij verwarmt het water van de pomp. Hierdoor krijg je geen koude bubbels langs je rug en koelt het water niet ineens af wanneer je lekker gaat bubbelen. Al met al is dit dus een betaalbaar en goede opblaasbare jacuzzi die je eigenlijk niet heel vaak vindt. 

Ben je benieuwd naar de Lay-Z Spa Jacuzzi Tahiti opblaasbare jacuzzi? Kijk dan hier

Netspa Montana opblaasbare jacuzzi

Er is een goede reden dat ook deze opblaasbare jacuzzi in onze lijst staat. Zo heeft de Netspa Montana een krachtige filter. Deze zorgt ervoor dat het water wat in de opblaasbare jacuzzi terecht komt gelijk weer gezogen wordt en gefilterd. Hierdoor hou jij het water voor langere tijd schoon. Natuurlijk is het altijd een goed idee om eerst te douchen voordat jij in de opblaasbare jacuzzi stapt. Giet jij het bad vol met water van rond de 20 graden, dan duurt het zo’n 5 uur voordat het water 30 graden is. Dit is niet een geweldige score als we eerlijk zijn. 

Het opzetten daarentegen is ontzettend makkelijk. Een kind kan de was doen, zoals ze dat zo mooi zeggen. Je krijgt de opblaasbare jacuzzi met een grondzeil. Deze kan je gemakkelijk uitzetten en vervolgen is het enkel een kwestie van oppompen. Dit kan je doen door het motorblok dat zeer krachtig is. Er zitten ook een aantal vergrendelingen op en extra veiligheidsschakelaars. Alles om ervoor te zorgen dat er geen kortsluiting ontstaat of andere ellende dat je zeker niet in je opblaasbare jacuzzi wil hebben. 

Ben je benieuwd naar de Netspa Montana opblaasbare jacuzzi? Kijk dan hier

Beliani Miami opblaasbare jacuzzi

Nu zijn we aanbeland bij de laatste opblaasbare jacuzzi in deze lijst. De prijs van deze opblaasbare jacuzzi is zeker om naar huis te schrijven. Zo betaal je in totaal zo’n 600 euro voor deze jacuzzi. Hierbij is het een draagbare jacuzzi die je met gemak in je eentje kan verplaatsen. Zo krijg je hem in een draagzak. Ga jij deze zomer bijvoorbeeld een feestje houden ergens, dan kan je lekker deze jacuzzi meenemen wanneer er stroom is natuurlijk. Lekker genieten in de opblaasbare jacuzzi en dat in een fluitje van een cent. 

Wil je opwarmen of juist afkoelen? Een opblaasbare jacuzzi kan ervoor zorgen dat je allebei doet. Het handige aan deze is dat hij een afstandsbediening heeft, maar ook een display. Op afstand kan je hem dus verwarmen, laten bubbelen of uitzetten. Maar dit kan je ook doen wanneer je in de opblaasbare jacuzzi zelf zit. Wij vinden dit zeker een plek vijf waard. Binnen 30 minuten is hij opgeblazen met dezelfde pomp die ook de bubbels kan genereren. Een super vernuftig systeem als je het ons vraagt. 

Ben je benieuwd naar de Beliani Miami opblaasbare jacuzzi? Kijk dan hier

Lay-Z Spa Helsinki 

Ken jij de stad Helsinki een beetje? Dit is de hoofdstad van Finland. Eén van de koudste landen ter wereld. Dat is ook de reden dat deze opblaasbare jacuzzi is vernoemd naar Helsinki. Hij kan namelijk enorm goed tegen koudere temperaturen. Veel Opblaasbare jacuzzi’s stoppen ermee zodra het wat kouder wordt buiten. Maar de Lay-Z Spa Helsinki heeft een functie waarmee hij blijft verwarmen juist in koudere dagen. Zo zullen buizen nooit bevriezen en blijft de spa altijd werken. 

Deze jacuzzi heeft een maximale watertemperatuur van 40 graden die hij kan generen. Dit is binnen 6 uur opgewarmd tot deze temperatuur vanaf een 18 graden. Dat is ongelofelijk snel door de goede pomp die bij deze opblaasbare jacuzzi wordt geleverd. Daarnaast kan je in deze jacuzzi chillen met maar liefst 5 tot 7 personen. Ook is hij voorzien van een mooie houtlook waardoor hij niet zal misstaan in jouw tuin. 

Ben je benieuwd naar de Lay-Z Spa Helsinki? Kan dan hier

Beste Koop Tips: waar moet je op letten bij het aanschaffen van opblaasbare jacuzzi’s? 

Bij een opblaasbare jacuzzi denk je natuurlijk gelijk aan genieten. En dat mag wat ons betreft ook, maar nadat je de 5 beste opblaasbare jacuzzi’s hebt gezien zie je ook dat er veel verschil zit tussen de opblaasbare jacuzzi’s. Wij hebben daarom een lijst gemaakt met dingen waar op je kan letten. Op je nu moet denken aan de bubbels of de verwarmtijd van de jacuzzi of misschien het energieverbruik. Wij zetten het voor je op een rij zodat jij alleen maar hoeft te kijken naar de belangrijkste onderdelen van een opblaasbare jacuzzi. 

Verwarmtijd 

Dit is toch een punt waarop nog steeds de meeste opblaasbare jacuzzi’s gewoon keihard falen. Want het lijkt aan de buitenkant allemaal zo mooi, maar wanneer het meer dan 5 uur duurt voordat het water van 15 graden naar 25 graden is word je niet vrolijk. Je wil dus zeker weten dat je een opblaasbare jacuzzi aanschaft die snel en krachtig kan verwarmen. In sommige opblaasbare jacuzzi’s zitten dan ook meerdere verwarmingselementen. Zo wordt de tijd waarin hij verwarmt wordt flink versneld. Ook zijn er systemen ontwikkeld om de verwarmingstijd nog sneller te maken. Goed opletten dus voordat je een opblaasbare jacuzzi koopt. 

Bubbels 

Een opblaasbare jacuzzi is vooral heerlijk door de bubbels. Je wil misschien niet de hele tijd bubbelen, maar af en toe lekker die bubbels aan is wel een verrijking wanneer je lekker in bad ligt. Daarom wil je kijken naar de hoeveelheid aan bubbels die de opblaasbare jacuzzi genereerd. Dit is niet bij alle jaccuzi’s hetzelfde. Wat ook niet onbelangrijk is of de bubbels zorgen voor kouder water. Vaak is het water in de pomp niet verwarmd waardoor je koude bubbels in je nek krijgt. Dit zorgt er ook voor dat het water weer snel kouder wordt. Dit kan je verhelpen door een opblaasbare jacuzzi te kiezen die met een verwarmde pomp werkt. 

Prijzen 

De prijzen van opblaasbare jacuzzi’s verschillen enorm. Zo heb je een prima kwaliteit opblaasbare jacuzzi al vanaf €300,-, maar je hebt ze ook van boven de €1000,-. Wat maakt dan die enorme prijsverschillen. Dit zit hem in de kwaliteit van het materiaal. Maar ook zoiets als een automatische filter kan een groot verschil maken. Niet alle opblaasbare jacuzzi beschikken over een filter. Goed om op te letten wanneer jij een opblaasbare jacuzzi wil aanschaffen. 

Verbruik 

Het is niet onbekend of dat een opblaasbare jacuzzi kan zorgen voor een flink hoog verbruik aan stroomkosten. Dit is iets wat je natuurlijk wil reduceren. Zo heb je opblaasbare jacuzzi’s die zich richten op het terugdringen van de stroomkosten. Dit doen ze door slimme warmteregelaars te installeren in de opblaasbare jacuzzi. Maar dit kost natuurlijk wel wat extra. Maar vooral wanneer jij de opblaasbare jacuzzi vaker aan hebt staan en lekker aan het bubbelen bent kan het in de jaren je flink wat geld schelen. Een normale opblaasbare jacuzzi kan je namelijk al zo’n €3,- per dag kosten. 

Hoe hou jij je opblaasbare jacuzzi lang in goede staat?

Om ervoor te zorgen dat jij jouw opblaasbare jacuzzi zo lang mogelijk goed houd kan je ervoor kiezen om vooral de bodem goed schoon te houden. Je stapt er toch steeds weer in en uit. Dit zorgt ervoor dat er steentjes mee naar binnen komen. Door wrijving en schuring kunnen er snel gaten ontstaan in de bodem. Een andere tip is om ervoor te zorgen dat je de opblaasbare jacuzzi afsluit wanneer je hem niet gebruikt. De binnenzijde is namelijk gemaakt van een zachter en kwetsbaarder materiaal dan de buitenkant. Denk er bijvoorbeeld aan dat een kat hem met zijn nagels stuk kan maken of een vogel die hem kapot pikt. Daar moet je toch niet aan denken. 

Zo gebruik je een opblaasbare jacuzzi 

Het klinkt misschien allemaal straight forward, maar een opblaasbare jacuzzi zorgt toch vaak voor kopzorgen. Want hoe blaas je dit ding bijvoorbeeld op? Dit kan vaak doormiddel van een de pomp die ook voor de bubbels zorgt in je opblaasbare jacuzzi. Je wil hem daarnaast vullen met handlauw water. Hierdoor weet je zeker dat jij in de avond heerlijk in de opblaasbare jacuzzi kan gaan zitten. Want het duurt vaak even voordat hij het water opwarmt. Slim is zelfs om hem de dag ervoor al aan te zetten. Ook wil je niet te vaak de bubbels gebruiken. Deze koelen het water sneller af dan je misschien denkt. 

Conclusie 

Wij hebben je flink wat tips gegeven voor het aanschaffen van de juiste opblaasbare jacuzzi. Het gaat vooral om de grote, de bubbels en de duurzaamheid. Dus let erop dat je één aanschaft die voor jou voldoet aan deze criteria. Kies je ook nog één van de juiste kwaliteit dan kan je er nog jaren lang van genieten.